Heldags- og helårssatsning i Son

Vi leverer kassesystemer til en rekke spennende steder i Norge - her møter du et av de. Vi tok turen til Son Bryggerhus for å høre hvordan det går.

Joakim Korell, med fortid fra Harahorn, Le Canard, Oro og Røysheim, startet sist sommer sin egen restaurant i Son og har åpent alle dager til frokost lunch og middag. To franske bakere sørger for ferskt brød og croissanter, den lille butikken selger fristelser for båt- og hyttefolket og fra restauranten serveres lekre lunch- og middagsretter. Deres sunday roast har blitt veldig populær. Hele familien eller venneflokken samles rundt store bord og serveres god gammeldags fransk kost i mange timer. Måltidet består gjerne av helstekt griserygg og helstekt kylling - alt økologisk.

Hvorfor Gastrofix? 

- Det finnes så mange tungjobbede kassasystemer. Jeg ønsket ett som var lett å kjøre, lett å programmere, lett for ansatte å sette seg inn i, lett å hente rapporter, fleksibelt, mobilt og driftsikkert. Vi kan betjene 130 gjester utendørs med iPad mini, scanne strekkoder i butikken og betjene baren på stasjonære iPader. Ordrene styres til kjøkken- og barprintere, og jeg har tilgang til alle data fra hvorsomhelst bare jeg har nettforbindelse, sier Korell.