lilla_bar.jpg

Skaff deg kontroll over spritomsetningen

De fleste flytende varer som selges i Norge i dag er nøye oppmålt - med unntak av sprit. På et produkt som selges i centiliter, og hvor literprisen ut kan ligge på rundt 2.000 kr, er det på mange steder svært mangelfulle målemetoder. Vi har verktøyene som hjelper deg å få kontroll over omsetningen, helt ned til siste centiliter.

 
redl-produktbilde.jpg
 

Effektivitet, oversikt og fortjeneste

 

Minimer svinn og la gjestene få nøyaktig det de bestiller. Med kontrollsystem for sprit blir både eiere og gjester fornøyd.

Vi har i over 20 år levert ulike typer kontrollsystemer for drikkevarer til restaurant- og utelivsbransjen i Norge, og for så godt som alle har det vært en meget god investering.

Vi leverer forskjellige typer dispensersystemer fra 16-valgs spritpistoler og datastyrte tappetårn til flaskebaserte vegg-rack og kork-baserte systemer.

 

Redl All-bottle X3

Flaskebasert kontroll- og porsjoneringssystem. Gir presis porsjonering av inntil åtte forskjellige porsjoner og identifiserer flaske med navn og pris. Her får du nøyaktig porsjonering og full kontroll over varelageret - helt ned til siste centiliter. Velegnet til barer og restauranter.

  • Minimer svinn – unngå under/overskjenking og ha full oversikt over spritsalget
  • 9cm farge-touchscreen for valg av porsjon, service eller rapporter
  • Ubegrenset antall merker og enkel omprogrammering av korker
  • Kelnerregistrering
  • Mulighet for sammenkobling av flere stasjoner
  • Forseglingstape sikrer at ikke korkene kan tas av

Redl X3 er en meget kompakt og avansert løsning for kontroll og porsjonering av sprit. Skjenking begynner automatisk når korken er ført inn i ringen og flasken snudd.

Rapporter kan leses av på touchdisplay, overføres til kassesystem eller skrives ut på thermoprinter.

redl-produktbilde.jpg